El CH Palafrugell guanya el Girona CH per 2-3

Escrit per el 6 de Març de 2022

• La victòria ha permès donar una mica d’aire al club palafrugellenc.

El CH Palafrugell es va imposar a la pista del Girona CH per 2-3. Els gironins van estrenar el marcador amb el gol d’Àlex Grau al setè minut de partit. Els palafrugellencs, però, van poder-lo capgirar abans del descans amb els encerts a porteria d’Adrián Candamio (15′) i Marc Figa (23′).

Ja a la segona meitat, Marc Figa (30′) ampliava l’avantatge marcant l’1-3, però els locals van escurçar-la amb la diana de Gerard Rovira a 8 minuts del final del partit. L’entrenador Xavier Garcia Balda destacava la importància d’haver guanyat als micròfons de Ràdio Palafrugell.

Jordi Badosa i Francesc Solés

Aquesta victòria va permetre donar aire als blanc-i-negres, ja que van abandonar l’última posició a la classificació, passant a la dotzena amb 15 punts. Actualment tenen dos punts menys que el Girona i el Voltregà, un més que el Manlleu i dos més que l’Alcobendas, el cuer.

El tècnic blanc-i-negre detallava que es va treballar amb els jugadors, tenint clar que era una lluita col·lectiva i que s’havia de puntuar en aquesta vintena jornada.

A més, Xavier Garcia destacava el bon paper de Marc Figa i agraeix la feina de tota la plantilla.

Un partit sense Xevi Garcia a la banqueta

També cal remarcar que l’entrenador no va poder ser a la banqueta, ja que complia una sanció de dos partits de suspensió per no haver utilitzat la mascareta en un temps mort.

El pròxim partit, Garcia Balda tampoc podrà ser a la banqueta i durant aquesta setmana, es treballarà perquè els jugadors plantegin el duel sense les seves ordres.

Aquest dissabte el Corredor Mató CH Palafrugell jugarà a casa rebent la visita del Recam Làser CH Caldes, l’actual vuitè classificat amb 25 punts. Un rival que hi arribarà després de la derrota a casa amb el Pas Alcoi per 1-3. Es podrà escoltar la narració a través de Ràdio Palafrugell, al 107.8 FM o en aquest portal web a partir de les 19.45 hores.

Recupera la narració íntegra del partit entre el Girona CH i el CH Palafrugell, a continuació.