El CH Palafrugell guanya el CP Alcobendas per 3-5

Escrit per el 6 de Novembre de 2023

• Amb la victòria, els palafrugellencs han guanyat el primer partit de la temporada.

El Club Hoquei Palafrugell ha guanyat el primer partit de la temporada. Ho ha fet a la pista del Club Patín Alcobendas per 3-5. L’entrenador del primer equip masculí, Cesc Linares, explica al PalaSport que “estan contents pel resultat” i que “van complir l’objectiu de guanyar tres punts a una pista molt difícil”.

Biel Mir del CH Palafrugell va marcar el primer gol al minut 3, però l’avantatge va durar poc perquè Marcos López va igualar el marcador al minut 5 i va encaixar un altre gol a tres minuts del descans. Linares explica que l’empat els “va fer entrar una mica d’angoixa i perdre el control del partit”.

A la represa, amb un 2-1 desfavorable, Álvaro Osorio (29′) i Gerard Pujol (38′) van assolir el 2-3, però Gerard Montserrat del CP Alcobendas va marcar l’empat a 3 al minut 39. Després, dos gols de Gerard Pujol, un d’ells de falta directa, van permetre que els palafrugellencs sumessin els 3 punts amb una victòria per 3-5.

D’aquesta manera, són setens a la classificació amb 4 punts, però amb la mateixa puntuació que el CP Congrés – La Sagrera es mou que és cinquè.

El dissabte, 11 de novembre a les 20 hores el CH Palafrugell rebrà el Simar Igualada HC. El rival hi arriba de l’empat a 3 a casa contra el CP Taradell. Són desens a la classificació amb 2 punts.

Per altra banda, el primer equip femení no va jugar el partit a casa del Solideo PHC Sant Cugat. Ha quedat ajornat pel divendres, 10 de novembre a les 22 hores.