El CH Palafrugell guanya 7-3 el CH Olot i perd 2-0 amb el CP Voltregà

Escrit per el 18 de Setembre de 2023

• L’equip femení ha començat la lliga regular, en canvi, el masculí juga la Lliga Catalana Plata a l’espera de l’inici de la competició.

L’equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha guanyat aquest cap de setmana el CH Olot per 7-3. En canvi, l’equip femení no ha sumat els tres punts per la derrota a la pista del CP Voltregà per 2-0.

Tot i la victòria dels palafrugellencs amb el CH Olot, els olotins van estrenar el marcador als primers deu minuts de joc amb el gol de Ferran Sacrest, però Álvaro Osorio (12′) va dur l’empat un minut més tard. La igualtat va durar poc perquè David Carles de l’equip olotí va marcar el 2-1 de nou. A deu minuts d’acabar la primera meitat, Álvaro Osorio tornava a dur l’empat. I els palafrugellencs van tenir temps de marcar dos gols més, per part d’Eloi Matas (18′) i Marc Figa (20′). Van arribar al descans amb un 4-2.

A la segona meitat, Álvaro Osorio (43′ i 44′) va marcar dos gols i Felipe Castro (46′) un. Arnau Vidal de les files olotines va dur el 7-3 quan faltaven quatre minuts pel final del partit.

L’entrenador, Cesc Linares, explica a Ràdio Palafrugell que aquest any tenen una plantilla més extensa i que està satisfet amb el joc que es va fer.

El divendres, 22 de setembre jugaran a la pista del Club Patí Tordera a les 22 hores.

En canvi, l’equip femení ha perdut 2-0 en el desplaçament amb Club Patí Voltregà. És el primer partit de la temporada de la Lliga Nacional Catalana Femenina. Els dos gols van ser a la primera meitat per part d’Irene Torres (12′) i Alèxia Costa (16′) de l’equip local.

L’entrenador de l’equip, Òscar Pastor, explica que la derrota per 2-0 no representa el joc que hi va haver a la pista.

Com a punt positiu, destaca el debut de Laia Espada amb 15 anys.

El divendres, 22 de setembre a les 21.45 hores rebran a casa el Caldes Recam Làser en la segona jornada de la temporada.

Fotografia: Instagram CH Palafrugell