El CH Palafrugell femení guanya les líders per 4-1

Escrit per el 27 de Novembre de 2023

• Per altra banda, el primer equip masculí ha empatat a 2 a casa amb el Barça Atlètic.

El primer equip femení del CH Palafrugell ha guanyat les líders, l’HC Palau de Plegamans, per 4-1. Les palafrugellenques van mantenir-se al capdavant del marcador i les visitants van marcar un únic gol als últims 32 segons del partit.

L’entrenador, Òscar Pastor, explica al PalaSport que confia en el canvi de dinàmica de les últimes jornades.

A la primera meitat, les autores dels gols van ser Alba Romaguera (6′), Estel Forns (11′) i Maria Llera (23′). Després del descans, va tornar a marcar Maria Llera (37′) i, en els últims 32 segons, Lucia Vázquez de l’HC Palau de Plegamans que va dur el 4-1 final.

Amb la victòria, les palafrugellenques tenen 9 punts i la tretzena posició. En canvi, les de la comarca del Vallès Occidental continuen primeres a la Lliga Nacional Catalana amb 28 punts, tot i haver perdut el primer partit de la temporada.

El dissabte, 2 de desembre a les 16 hores les palafrugellenques jugaran a domicili amb el Martinelia Manlleu. Aquest cap de setmana han empatat a 3 a domicili amb l’ORKLA – CHP Bigues i Riells i són novenes amb 14 punts.

Per altra banda, el primer equip masculí ha empatat a 2 a casa amb el Barça Atlètic dissabte. Els palafrugellencs van situar-se per davant al marcador a la primera meitat amb els gols d’Eloi Matas (7′) i Biel Mir (21′). Però, després del descans, els blaugranes van marcar els dos gols fins a assolir l’empat amb els encerts a porteria de Guillem Belarte (25′) i Jan Curtiellas (49′).

L’entrenador, Cesc Linares, explica que “han tornat a perdre dos punts en els últims minuts de partit”.

Afegeix que els va costar i que van baixar la intensitat del partit a la segona meitat.

Destaca que haurien d’haver marcat el 3-1 i que “han deixat punts en el camí”.

Amb l’empat, els palafrugellencs són sisens amb 9 punts i el Barça Atlètic, novè amb 5 punts. El dissabte, 2 de desembre a les 20 hores, jugaran a la pista del Shum Frit Ravich que és quart amb 10 punts. El cap de setmana passat van empatar a 1 a domicili contra el CP Taradell.