Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CH Palafrugell es desplaça a Madrid per jugar amb el CP Alcobendas

Escrit per a 14 de Gener de 2023

  • Els palafrugellencs hi arriben tercers a la classificació amb 19 punts, tres menys que el líder.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell jugarà aquest dissabte, a les 16 hores, a la pista del CP Alcobendas. Aquest partit serà la represa de la competició de l’OK Lliga Plata després de les festes nadalenques. L’entrenador de l’equip, Cesc Linares, destaca que el descans de gairebé un mes ha anat bé per tornar a agafar forces.

Actualment, els palafrugellencs són tercers a la classificació amb 19 punts i venen de la victòria a casa amb el CP Tordera per 4-0, del passat 18 de desembre. En canvi, el CP Alcobendas ve de l’empat a 2 a la pista del CP Rivas Las Lagunas i són setens a la classificació amb 14 punts. Explica que és un equip sòlid i amb jugadors que han jugat a la màxima competició. A més, destaca que no creu que la victòria sigui per un resultat ampli.

Linares afirma que en els últims partits s’ha tingut un equip sòlid amb bons resultats. Per aquest motiu, explica que es jugarà el partit de la desena jornada amb aquesta actitud. El desplaçament a Madrid s’ha fet el dissabte al matí en AVE.

Per altra banda, Cesc Linares apunta que ja ha conegut la nova junta de l’equip palafrugellenc, que serà entrevistada pròximament a Ràdio Palafrugell. Exposa que és inevitable que la junta marqui la línia que ha de seguir l’equip i, per tant, s’adaptarà a les ordres que rebi.

Per acabar, el dissabte a la tarda a les 16.30 hores es jugarà el partit entre el Shum Frit Ravich i el CP Rivas Las Lagunas, el primer amb el segon classificats.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *