El CH Palafrugell cau a Calafell en el primer partit de la Lliga Catalana

Escrit per el 26 d'Agost de 2021

• El CP Calafell es classifica pels quarts de final i el Corredor Mató es jugarà el 2n lloc dissabte davant el Caldes.

Calafell Ràdio/Ràdio Palafrugell. El CP Calafell va tirar d’efectivitat per desfer-se aquest dimecres del CH Palafrugell, en el segon partit (primer pels homes d’en Xevi Garcia) de la fase de grups de la Lliga Catalana (6-2). La segona part va ser clau pel resultats final, després que el primer període hagués acabat amb empat.

Xevi Puigbí, el nou porter del Corredor Mató, va respondre de forma excel·lent a les primeres internades dels verd-i-blancs. Els de Xevi Garcia es van avançar en el marcador al minut 9 amb un gol de Borja Ramon, després de l’assistència de ‘Caco’ Ceschin.

Sergi Canet posava el 0-2 al marcador. Al minut 23, la primera diana d’Humberto Mendes amb la samarreta del Calafell posava l’1 a 2. Abans del descans, Sergi Miras ha equilibrat la balança amb un penal que s’ha hagut de repetir.

El CP Calafell capgira el resultat

Si en la primera s’han vist les forces prou equilibrades, en la segona el CP Calafell ha acabat sent el dominador. La remuntada s’ha consumat al minut 32, de nou amb un gol de Miras. El Palafrugell ha desaprofitat dues accions a bola aturada. Marc Figa ha disposat d’un penal i Borja Ramon ha errat la directa, després de la desena dels calafellencs.

Els verd-i-blancs han sabut rematar el partit quan tocava. Al minut 42, Arnau Xaus ha culminat l’assistència de Gabarró i, un minut després, Gabarró transformava la directa, arran de la desena dels visitants. Amb el partit pràcticament sentenciat, en el darrer minut Miras ha fet el sisè i defintiu.

L’entrenador palafrugellenc Xevi Garcia ens fa la seva valoració del partit

El Calafell, classificat. El Palafrugell s’ho jugarà dissabte.

El CP Calafell suma sis punts després de vèncer els dos partits de la fase de grups contra el CH Caldes i el CH Palafrugell. Els calafellencs jugaran l’eliminatòria dels quarts de final. Per la seva banda, el Caldes i el CH Palafrugell-Corredor Mató es jugaran el segon lloc del grup 2 el proper dissabte.