Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Hoquei Palafrugell B puja a Primera Catalana

Escrit per a 26 de Maig de 2022

  • L’entrenador Josep Codina es mostra molt satisfet amb la feina feta.
  • També avança que la pròxima temporada es crearà un equip a Tercera Catalana.

El segon equip del Club Hoquei Palafrugell ascendirà a Primera Catalana la pròxima temporada, després d’haver assolit molt bons resultats durant aquest curs. Josep Codina, l’entrenador, considera que ha estat una temporada perfecta i que els ha sorprès quedar primers, tenint en compte l’elevat nivell dels rivals.

En aquest sentit, afegeix que a la primera fase es van obtenir molts bons resultats i que la segona va ser més complicada.

A més, destaca que el perfil dels jugadors en aquestes categories és molt variat, ja que n’hi ha de joves, però també molts que han passat per categories superiors com l’OK Lliga. Pel que fa als palafrugellencs són joves, la majoria nascuts entre els anys 2002 i 2004. Codina remarca que això també passa en altres equips, com el CH Caldes o el CP Tordera.

La baixa edat també suposa que molts estiguin estudiant i tinguin menys disponibilitat.

La majoria d’ells ja han confirmat la seva continuïtat al club la pròxima temporada. Així mateix, Codina es mostra molt a gust amb la seva tasca i també vol seguir al capdavant de l’equip.

Per acabar, considera que el salt en una categoria superior permetrà preparar més jugadors pel primer equip. A més, avança que ja s’està preparant un equip per a Tercera Catalana.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *