El CH Palafrugell acaba segon a la Nacional Catalana Femenina B

Escrit per el 6 de Febrer de 2023

• L’equip sènior femení va caure a la pista del CH Mataró i el masculí, a la pista del CP Vic.

L’equip femení del CH Palafrugell va perdre aquest cap de setmana. El desplaçament a la pista del CH Mataró va finalitzar amb un marcador final de 6-3. Finalment, les palafrugellenques van acabar segones a la classificació de la Nacional Catalana B amb 28 punts. I les mataronines, primeres amb 30. Tot i això, els dos equips ja estan classificats per la Copa Generalitat. El dissabte, 11 de febrer a les 10 del matí, jugaran a la pista de l’HC Palau Plegamans.

Tot i la segona posició a la classificació, començaran sisenes amb 8 punts a la segona fase. Això es deu als resultats dels equips dels altres grups. Jugaran el primer partir de la fase a la pista del Girona CH, el 18 de febrer a les 17.30 hores.

Per altra banda, el masculí va caure a la pista del CP Vic per 3-0. Els osonencs van avançar-se al marcador al tercer minut de partit amb el gol de Gil Canal. L’avantatge el van ampliar abans del descans, amb l’encert a porteria d’Arnau Parcerisas (8′). A un minut d’acabar el partit, van sentenciar-lo amb el gol de falta directa d’Oriol Ramírez.

Els osonencs van superar els palafrugellencs des d’un inici. Van faltar idees a l’equip entrenat per Cesc Linares, que potser van estar marcats per nervis, ansietat o revenja. També, afectats per la derrota anterior amb el Martinelia CP Manlleu. Ara, l’equip masculí és sisè amb 23 punts. El dissabte rebrà el CD Colegio Alameda de Osuna a les 17 hores, l’actual cuer de l’OK Lliga Plata amb 4 punts.

Per altra banda, a la Primera Catalana 1B masculina, el CH Palafrugell va empatar a 4 a la pista del Club Hoquei Lloret. I en el cas de la Tercera Catalana masculina 4A, van guanyar 8-2 a casa amb el Club Patí Breda B. Han acabat tercers amb 25 punts.

Fotografia: Xoc d’Estics