Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El centre de dia de la residència de Palafrugell torna a funcionar

Escrit per el 14 de Setembre de 2020

  • Des de dimarts passat aquest servei torna a estar operatiu. Això sí, amb circuits diferenciats de la resta del centre. A més, els professionals no es podran barrejar amb la resta de companys.

El centre de dia de la residència de Palafrugell Gent Gran torna a funcionar, cinc mesos després que es tanqués. La doctora Núria Comes, directora d’Atenció a la Dependència del SSIBE posa de relleu que aquest servei torni a estar en marxa.

El servei es va reestablir, en concret, el passat dimarts 8 de setembre. La doctora Núria Comes remarca que el centre de dia s’ha reobert amb tot un pla de contingència especial.

Així, s’aconsegueix donar resposta a una necessitat d’aquestes persones i també dels seus familiars. En aquest sentit, la directora d’Atenció a la Dependència del SSIBE apunta que aquesta fita és una petita “victòria”. Això sí, posant el focus novament en que s’ha fet prenent totes les mesures de seguretat.

D’altra banda, explica que el centre de dia de la residència de Palafrugell torna a funcionar perquè les característiques del centre ho han permès. A més, l’ocupació, no serà la que hi havia abans del pandèmia.

Per la seva banda, la doctora Comes també destaca que els residents han tornat a fer activitats culturals i lúdiques, en petits grups. Un fet que és bàsic, segons la doctora, pel benestar dels ancians.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).