Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El C.E. Mont-ras rep un premi al Joc Net

Escrit per el 20 de Juliol de 2023

Aquesta setmana passada, la Federació Catalana de Futbol va atorgar els premis al Joc Net, als equips que més fomenten la practica esportiva respectuosa i no violenta. El CE Mont-ras va rebre el premi al segon classificat de 3ra Catalana. L’encarregat de rebre va ser el capità del primer equip, en Jordi Díaz, qui també és vicepresident del club.

Aquest és un guardó econòmic al millor comportament esportiu. La Comissió Econòmica i la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol lliuren el ‘Premi Joc Net’, emmarcat dins de la campanya TOTS SOM UN EQUIP. El club està molt content d’haver rebut aquest premi, com ens diu el seu president, en Moha Jaghou.

El premi, que té com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta, s’atorga al final de temporada, als dos equips de cada grup de competició del futbol 11 amateur masculí i femení català que hagin rebut menys targetes al llarg del transcurs de la lliga. El guardó està dotat amb 800 euros per al primer classificat, i 400 euros per al segon classificat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).