Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Baix Empordà busca les empreses socialment responsables

Escrit per el 31 de Juliol de 2023

  • És una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Empordà i dels Ajuntaments de la comarca, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

El Baix Empordà busca les empreses socialment responsables que tinguin un compromís per l’ocupació de qualitat. Això vol dir que han de comportar-se respectuosament amb les persones de l’empresa, els proveïdors i els clients.

És una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Empordà i dels Ajuntaments de la comarca, amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. També, valora que tinguin polítiques que vetllin pel medi ambient, impulsar accions per crear riquesa, millorar les oportunitats de la comunitat i que s’adeqüin a l’Agenda 2030.

Alguns dels aspectes que valoren és la contractació de persones de col·lectius vulnerables; la col·laboració amb serveis d’ocupació; la cerca de la conciliació familiar, laboral i personal; la contractació de personal amb condicions i horaris transparents i les bones pràctiques per a la sostenibilitat i el medi ambient, entre altres.

Les empreses del Baix Empordà s’hi poden presentar fins al 10 d’octubre a través del formulari d’inscripció. Han d’adjuntar-hi una fotografia corporativa i una frase identificativa pel que fa a la seva ocupació de qualitat i responsabilitat social. També, hi poden afegir informació addicional que la tindrà en compte el jurat.

L’entrega de la tercera edició dels reconeixements serà el 9 de novembre per visibilitzar la tasca de les empreses, juntament amb una campanya a les xarxes socials. El tribunal estarà format per membres del Consell Comarcal del Baix Empordà i dels diferents Ajuntaments.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).