Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“El Año Que Dejamos De Jugar”, cinema al TMP aquest cap de setmana

Escrit per a 11 de Desembre de 2020

  • Es tracta d’una pel·lícula alemanya dirigida per Caroline Kink, amb excellents crítiques

Sinopsi

Estem a l’any 1933. L’arribada de Hitler al poder cavia de manera radical la vida de l’Anna i la seva família. Ella té nou anys quan tot comença, massa ocupada amb les seves coses per a parar atenció al que passa a Berlín. El dia que el seu pare desapareix es quan es veu obligada a desarrelar tota la seva existència. En la seva fugida de l’horror dels nazis, haurà d’abandonar el seu propi país deixant moltes coses estimades enrere, com el seu conillet de peluig de color rosa, amb el qual deixarà enrere tota la seva infantesa.

De la directora del film guanyador de l’Òscar “En un lloc d’Àfrica“. Adaptació cinematogràfica d’una de las novel·les més llegides pels joves d’arreu del món, plena de emoció i sensibilitat. D’ella ens en parla l’Àlex Cebollero, del Cine Club Garbí.

Caroline Kink ha dirigit aquesta molt bona pel·lícula, amb el títol original de Als Hitler das rosa Kaninchen stahl. Protagonitzada per Riva Krymalowski, Oliver Masucci i Carla Juri, aquest drama es basa en el best seller de Judith Kerr.

Els horaris en que es podrà veure al TMP són divendres a les 19.00 i diumenge, en dues sessions, a les 16.00 i les 19.00.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *