Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El 16 de setembre es celebrarà el 1r sopar solidari Gent molt Gran!

Escrit per el 1 de Setembre de 2022

  • Serà al Mas del Vent i vol ser un punt de trobada entre Grans empreses i entitats i Grans persones que ajudin a finançar el nou centre de dia i hospital de dia de Palamós Gent Gran.

El pròxim 16 de setembre se celebrarà el 1r sopar solidari Gent Molt Gran! Amb l’objectiu de recaptar donacions per fer realitat “La porxada” un espai per al benestar de Grans persones a Palamós Gent Gran i que inclourà el centre de dia i l’hospital de dia. La jornada vol ser també un punt de trobada entre Grans empreses, entitats i societat civil del Baix Empordà que vulguin col·laborar en el projecte. Ens ho explica en Toni Izquierdo, cuiner de l’espai gastronòmic Antoni Izquierdo Gourmet de Palamós.

Tindrà lloc al Mas del Vent, una finca privilegiada cedida especialment per a l’ocasió pel grup Brugarol. Es troba al costat de La Fosca, una de les platges més conegudes del Baix Empordà.

L’acte principal del sopar consistirà en un àpat creat especialment per a l’ocasió per diferents cuiners compromesos i solidaris. És el cas, per exemple, de Quim Casellas, cuiner de l’Hotel Casamar de Llafranc i d’Antoni Izquierdo, cuiner del espai gastronòmic Antoni Izquierdo Gourmet de Palamós.

Serà un àpat basat en la cuina del territori, amb productes del mar i de la terra. A banda del sopar, també es farà un concert i un sorteig d’articles molt especials.

Per a més informació, podeu consultar el dossier informatiu, i escoltar l’entrevista completa aquí:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).