Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dubtes entre les famílies de l’escola Torres Jonama

Escrit per a 19 de Setembre de 2020

  • Alguns dels pares i mares no estan contents amb el funcionament del nou pla de mobilitat.
  • L’escola disposa de quatre entrades diferents i no totes tenen el pla de mobilitat aplicat de la mateixa manera.

Hem visitat l’escola Torres Jonama per conèixer l’opinió dels pares, mares, avis i àvies dels infants, sobre el nou pla de mobilitat aplicat a les 4 escoles del municipi. Aquest, consisteix a tancar la circulació dels vehicles als carrers de l’entorn de l’escola durant 30 minuts abans d’entrar i després de sortir del centre. Després de les converses que hem mantingut, s’observen dubtes entre les famílies de l’escola Torres Jonama de Palafrugell.

En el cas de l’escola Torres Jonama, el centre disposa de quatre entrades diferents, les quals tenen assignades l’entrada i sortida d’uns cursos en concret. Aquesta divisió evita l’aglomeració d’infants i dels qui vénen a buscar-los a l’escola.

Hem valorat els canvis amb familiars de les tres entrades a l’escola. Així, hem pogut conèixer el funcionament de les mesures en cadascuna d’elles, ja que no a totes arriba el tancament del transit de vehicles.

Aquesta és la crònica que la Nerea Cabello feia el passat dijous des del centre escolar de primària.

Així doncs, opinions diverses al voltant de les mesures que s’han aplicat des del departament de Mobilitat de l’Ajuntament de Palafrugell. En general, hi ha dubtes entre les famílies de l’escola Torres Jonama. En aquest sentit, tan Pau Lladó com Mònica Alcalà, regidors de mobilitat i educació, respectivament, han apuntat aquesta setmana que són canvis que es poden anar modificant.


Opinions dels lectors
  1. Montse Gómez   On   19 de Setembre de 2020 at 14:11

    Perdoneu, però alguna informació que doneu a la notícia no és correcte. Sóc mestra i mare de l’escola i us puc assegurar que no funciona així. L’escola té quatre entrades: Camí fondo per P3, P4 i P5; porta gran del C. Escoles per 3r i 4t; porta de vidre al c. Escoles per 1r i 2n; i una porta al c. dels forns per als cursos de 5è i 6è.
    Caldria contrastar la informació abans de publicar-la, ja que, si es basen en les opinions d’algunes famílies que hi havia al carrer en aquell moment, han de saber que no totes estan al cas del nou funcionament del centre.

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *