Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diumenge s’estrena a Palafrugell l’obra de teatre musical de Carles Casanovas, “La taverna del Calicó”

Escrit per el 4 d'Abril de 2024

  • La funció serà diumenge a les sis de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell.

Diumenge s’estrenarà a Palafrugell l’obra de teatre musical escrita per Carles Casanovas. “La taverna del Calicó” fa un viatge en una taverna fictícia a Calella de Palafrugell l’any 1898, poc després de perdre les colònies de Cuba i les Filipines. La funció serà el diumenge, 7 d’abril a les 18 hores al Teatre Municipal de Palafrugell. La companyia GespaTeatre interpretarà l’obra que conté cançons escrites per Casanovas i la música del compositor Antoni Mas.

Un dels plats forts de l’obra és que la música serà cantada i tocada en directe. Antoni Mas dirigirà una orquestra de cambra.

Les nou cançons estan escrites i compostes expressament per l’obra, tot i que Casanovas n’ha recuperat una.

L’obra conté el llenguatge propi de l’època amb el parlar salat. A més, Casanovas ha recuperat alguns dels fets històrics i personatges reals que van existir.

Carles Casanovas va començar a escriure l’obra fa uns quinze anys, però va quedar inacabada. Després d’un temps, va acabar-la i preparar-la amb la companyia palamosina GespaTeatre. “La taverna del Calicó” ha requerit un any d’assajos i va estrenar-se al teatre de La Gorga de Palamós el novembre.

L’obra s’interpretarà per primer cop al Teatre Municipal de Palafrugell diumenge a la tarda. Les entrades ja estan a la venda.

Fotografia: Jordi Massoni


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).