Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diumenge es representa ‘Hotel Bella Donna’ a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple

Escrit per a 17 de Març de 2023

  • La companyia palafrugellenca Cefeida Teatre representarà el musical Hotel Bella Donna el diumenge al Teatre Municipal de Palafrugell.

Aquest diumenge es representarà la segona part del musical Mamma Mia! al Teatre Municipal de Palafrugell. Els diners recaptats amb les entrades aniran íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

La companyia Cefeida Teatre representarà el musical Hotel Bella Donna, la segona part de Mamma mia! És una obra de teatre amb salts temporals que mostren com Donna va enamorar-se de Samuel, Javi i Bruno l’any 1979. I també, al present, quan Sofi, la filla de Donna, reobre l’hotel i es reuneix amb els amics i amants de la seva mare a l’illa grega de Kalokairi.

Dani Rebollo s’ha encarregat de l’adaptació i la direcció de l’obra. El director explica que es combinarà la música enregistrada i peces en directe, juntament amb les coreografies.

L’obra de teatre ja es va representar la primavera passada. Però, la companyia palafrugellenca la recupera el diumenge, 19 de març a les 18 hores per recaptar diners per la Fundació Esclerosi Múltiple. Ho explica Montse Prats, la directora del centre de la fundació a Girona.

El mes de febrer la van portar al Teatre La Gorga de Palamós per recaptar diners per la Fundació Vimar. Les entrades del diumenge, amb un preu de 10 euros, es poden comprar a través del web Palafrugell Cultura o a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *