Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dilluns s’inicia la Biblioplatja a Tamariu

Escrit per a 28 de Juny de 2019

  • De dilluns a dissabte durant els mesos de juliol i agost la Biblioteca oferirà aquest servei a Tamariu de 9 a 14h

Des de la Biblioteca de Palafrugell, dilluns s’inicia la Biblioplatja a Tamariu, amb la tradicional caseta que s’ubicarà a la platja de Tamariu. Com és habitual des de fa 13 anys els usuaris de la platja disposaran de llibres, revistes i diaris.

A més del servei de préstec de llibres, diaris i revistes, des de la Biblioteca també han organitzat diverses activitats. Les explica per a Ràdio Palafrugell en Joan Soler, director de la Biblioteca.

Cal afegir que també es posarà a disposició dels usuaris premsa en anglès i francès, així com literatura en aquests dos idiomes.

D’altra banda, també cal destacar que les Converses de Barraca, també a Tamariu, i el Bibliobarri a Calella de Palafrugell són les ofertes complementàries d’estiu que desenvolupa la Biblioteca de Palafrugell durant la temporada d’estiu.

Per últim, l’any passat van fer ús del servei un total de 1.500 persones. En els 50 dies que va estar oberta, va cedir prop de 500 documents, uns 300 dirigits a públic adult i uns 200 per a infants. Així, enguany per 13è any consecutiu, dilluns s’inicia la Biblioplatja a Tamariu.

Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell
s'inicia la Biblioplatja a Tamariu

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *