Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dilluns se celebra el vot de la Vila a Sant Sebastià

Escrit per a 5 d'Abril de 2023

  • Les activitats començaran a les 8 del matí amb la processó de les cuques i acabaran amb una audició de sardanes.

Dilluns se celebra la peregrinació del dilluns de Pasqua en honor a Sant Sebastià. Les activitats començaran a les 8 del matí amb la processó de les cuques i acabaran amb una audició de sardanes.

A les 8 del matí, començarà el Camí de Llum, processó de les cuques. Se sortirà des de l’església de Sant Martí i s’anirà a peu fins a Sant Sebastià de la Guarda.

A les 10 del matí, hi haurà la benedicció del mar i del terme de Palafrugell des de la creu de la plaça del Santuari de Sant Sebastià de la Guarda.

A les 11 del matí, tindrà lloc la missa Pasqual d’Acció de Gràcies en honor a Sant Sebastià a l’ermita de Sant Sebastià de la Guarda.

A les 12 del migdia, es farà l’audició de sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí davant de l’ermita. El repertori inclourà Girona aimada de Vicens Bou, Vigatana de Josep Saderra i Puigferrer, Sa Patuma de Llobregat Ciutat Pubilla de Josep Farràs, Elna de Joaquim Hostench i La colla dels 16 de Francesc Mas Ros. En parla Rosa Maria Pibernat de l’Associació Cultural i Sardanista Palafrugell.

A més, de 10 a 14 hores, s’obrirà la torre de guaita de Sant Sebastià. L’entrada és gratuïta.

Fotografia: Miquel Galceran


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *