Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diferents activitats a la biblioteca de Palafrugell per la primera setmana d’agost

Escrit per a 2 d'Agost de 2022

  • Totes les activitats necessiten una inscripció prèvia i la podeu fer trucant al 972 30 48 09, el telèfon de la Biblioteca de Palafrugell

El dimarts dia 2 a les 7 de la tarda hi haurà la presentació del llibre titulat Petrocalipsis, que anirà a càrrec de l’autor del llibre Antonio Turiel, introduït per Marc Heras, regidor de Medi Ambient, que ens parlaran de la crisi energètica global. Per poder assistir a la presentació s’ha de trucar al 972 30 48 09 (Biblioteca de Palafrugell), ja que les places són limitades.

El dimecres a les 6 de la tarda, al pati de la biblioteca, es farà la lectura del conte El màgic món de Roald Dahl, una activitat pensada pels nens i nenes a partir dels 5 anys i anirà a càrrec de Creixent amb Art.

L’endemà a les 7 de la tarda hi haurà les Converses de Barraca i es farà a manera de taula rodona amb Jaume Alsina, Montserrat Estanyol, Anna Isern, Josep Sabrià i moderat per Sandra Bisbe. Aquesta xerrada té com a objectiu recuperar la memòria d’un veïnat històric.

Finalment, el divendres es farà una conferència a càrrec del fotoperiodista Martí Albesa que ens parlarà de les fronteres d’avui en dia amb el suport d’una sèrie fotogràfica que té.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *