Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diem adeu a Jordi Baqué

Escrit per a 4 de gener de 2022

  • Integrant, en diferents etapes, del Grup de Festes de Primavera i de la junta del Centre Fraternal.
  • Professor de pintura a l’Institut de Formació Professional

Ens ha deixat, en aquests primers dies de l’any, en Jordi Baqué. Persona molt vinculada als ambients festius de Palafrugell, amb una llarga trajectòria vinculada al Grup de Festes de Primavera i al Centre Fraternal. Actualment, era des de fa uns anys, una de les ànimes de la Cavalcada de Reis, al costat del seu inseparable Miliu Ferrer. En Jordi, nascut a Palafrugell, hagués complert 75 anys el dia 14 d’aquest mes de gener.

Jordi Baqué havia treballat a l’empresa familiar de pintura, durant molts anys. Després, la seva tasca professional va anar lligada a la seva activitat com a professor de pintura a Formació Professional. Els darrers anys va exercir la docència a l’Institut de Blanes.

Al matinal de Ràdio Palafrugell l’hem volgut homenatjar. I ho hem fet parlant amb diferents persones que l’han acompanyat al llarg dels anys. No hem pogut fer-ho amb tothom qui haguéssim volgut, però serveixin aquests testimonis per recordar-lo entre nosaltres.

Josep Baqué, germà gran d’en Jordi i ex-president del Grup de Festes de Primavera
Ramón Plaja, company al grup de Festes
Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

El funeral per la memòria de Jordi Baqué ha tingut lloc avui a les 3 de la tarda al tanatori de Palafrugell. Descansi en pau.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *