Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Dia Mundial de la Salut Mental a Palafrugell

Escrit per a 1 d'Octubre de 2019

  • El dia es commemora el 10 d’octubre, però des de Palafrugell s’han organitzat dues activitats per avui dimarts entorn aquest dia

El proper 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental 2019. En aquest sentit, les activitats del Dia Mundial de la Salut Mental a Palafrugell s’inicien avui. Una conferència i la inauguració de l’exposició al Teatre Municipal seran les que donaran el tret de sortida.

Primer de tot, a les 17h tindrà lloc la conferència Parlar i escoltar, salva vides. Prevenció del suïcidi. La xerrada anirà a càrrec de Glòria Cascos i Agustí Camino, piscòlegs de CSMA del Baix Empordà, que forma part de l’Institut d’Assistència Sanitària de Salt. A l‘Hora del Peix Fregit vam conversar amb Agustí Camino. El psicòleg explica quins serien els eixos de la conferència.

D’altra banda, remarcava la importància de fer aquest tipus d’activitats. A més, recordava que parlar del suïcidi és encara actualment un tema tabú.

Exposició Espai per compartir

La segona de les activitats tindrà lloc a les 18:15h des de la sala d’exposicions del TMP. En aquest cas es tracta d’una exposició d’art a càrrec de Clara Centenera i usuaris del taller d’art del Club Social de Palafrugell. En declaracions a Ràdio Palafrugell, Centenera destaca què es podrà veure en aquesta inauguració.

A més, convida a tothom a veure aquesta exposició que serà visible durant tota la setmana al Teatre. Les dues activitats del Dia Mundial de la Salut Mental a Palafrugell estan organitzades per l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques i la Comissió de Salut Mental del Consell Municipal de Benestar Social.

Per últim, també hem de recordar que el proper dia 10 d’octubre quan es commemora aquest dia, des de Ràdio Palafrugell oferirem una tertúlia amb professionals de la Salut Mental, però també amb usuaris i familiars.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *