Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Després de la Filomena, es preveu una estabilització de les temperatures

Escrit per a 11 de Gener de 2021

  • Filomena, ha comportat aires humits i freds a la mediterrània. Però, pel que fa a les nevades, ha fet presència a les cotes baixes, amb excepció d’algunes altes com la Garrotxa.
  • Es preveu una estabilització de les temperatures, amb l’arribada d’hores de sol diürnes i pocs núvols.
  • Cap a finals de setmana, la tramuntana farà presència.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

De nou establim contacte amb Josep Pascual, de l’Observatori de l’Estartit, per conèixer la previsió del temps d’aquesta pròxima setmana. La qual engloba des d’avui 11 de gener al divendres 15 de gener del 2021. Tot seguit, ens avança que després del darrer fred cap de setmana, es preveu una estabilització de les temperatures, amb l’arribada d’hores de sol diürnes i pocs núvols.

La mar de l’Estartit aquest cap de setmana (Josep Pascual)

En primer lloc, comentem amb Pascual el temps viscut aquest darrer cap de setmana. Tot definint la situació “d’excepcional”, ens detalla que la depressió atlàntica anomenada Filomena, ha comportat aires humits i freds a la mediterrània. Però, pel que fa a les nevades, ha fet presència a les cotes baixes, amb excepció d’algunes altes com la Garrotxa.

Així mateix, en algunes zones de l’Ebre, la neu ha estat la protagonista. Tot seguit, en Josep ens detalla quines són les característiques excepcionals del territori – que a diferència de les nostres costes – que han permès la presència de neu.

Arriba un temps més equilibrat

Pel que fa a la setmana actual, segons les previsions de l’Observatori de l’Estartit, el temps s’equilibrarà. Un anticicló “passatger” provocarà un temps més estable, amb pocs núvols i hores de sol diürnes. Tot i que, amb l’entrada de les nits, les temperatures baixaran.

Cap a finals de setmana, la tramuntana farà presència. Comportant més sensació de fred tot i la regulació de les temperatures respecte del darrer cap de setmana.

Fins aquí la previsió del temps d’aquesta setmana de la mà d’en Josep Pascual, qui per concloure, ens detalla que la temperatura del mar es troba en 14 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *