Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Desinfecció de la roba amb ozó

Escrit per el 8 de Maig de 2020

  • Albert Gómez, propietari de La Casa dels Pantalons, explica les mesures adoptades per poder obrir durant la Fase 0.

Des d’aquesta setmana, comerços i negocis de menys de 400m2 de superfície han pogut tornar a aixecar la persiana. No obstant això, hi ha una sèrie de restriccions que s’han de complir. A Ràdio Palafrugell ens hem posat en contacte amb la botiga de roba La Casa dels Pantalons, la qual fa la desinfecció de la roba amb ozó per tal de garantir la seguretat dels clients.

Albert Gómez, exregidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell ha tornat a la sintonia de Ràdio Palafrugell, tot i que no per parlar de política. En aquesta ocasió, com hem fet durant tota la setmana, volem saber com ha adaptat el servei de la seva botiga de roba.

La probable davallada del turisme afectarà a tots els sectors, un fet que genera un punt d’angoixa afegit al comerç com apunta Gómez.

No obstant això, el fet de tornar a obrir i percebre que la població té ganes de tornar a la normalitat el fa ser optimista. D’altra banda, les setmanes que han estat tancats ha estat una bona oportunitat per posar en valor la botiga en línia. Un aspecte a tenir en compte, però que encara representa una petita part del volum de vendes.

Ozó per desinfectar la roba

Davant la previsió que quan es tornés a obrir s’haurien de seguir una sèrie de mesures per evitar la propagació del coronavirus, tots els negocis i comerços han hagut d’adaptar el seu servei. En aquest sentit, Albert Gómez explica quines són les mesures que han pres.

Més enllà de solució hidroalcohòlica i dels guants, per desinfectar la roba i la botiga han adquirit una màquina d’ozó. Així, tota la roba que s’ha emprovat la clientela es desinfecta en un armari que han adaptat.

Així, la desinfecció de la roba amb ozó, pot ser una bona alternativa per altres comerços de roba per garantir la seguretat que no hi haurà transmissió a través del contacte amb les peces de roba.

Així és com funciona la desinfecció d’ozó de la roba de la botiga La Casa dels Pantalons


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).