Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Descontent amb les obres de la carretera de Tamariu

Escrit per el 10 de Juliol de 2019

  • Lluís Ros ha mostrat el seu malestar pel resultat final de les obres de la carretera de Tamariu
  • El regidor d’Obra Pública ha explicat que des del consistori es demanava fer un giratori a la cruïlla amb la GI-6591 que porta a Llafranc

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha fet un repàs de les obres a punt per finalitzar i les que estan en marxa. Ros ha mostrat el seu descontent amb les obres de la carretera de Tamariu (GI-6542) pel seu resultat final. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es reclamava la construcció d’una rotonda a la cruïlla amb la GI-6591 que porta cap a Llafranc. No obstant això, la Diputació de Girona, titular de la carretera no ha vist necessària la seva construcció.

Malgrat que la carretera és de titularitat de la Diptuació, l’Ajuntament hi ha col·laborat amb un 10% del pressupost. Aquest percentatge ha permès la construcció d’un carril bici paral·lel a la carretera.

Així doncs, amb unes setmanes de retard, les obres de millora de la carretera de Tamariu estan a punt d’acabar. Aquesta setmana s’ha pintat el ferm i ara només queden uns detalls del carril bici.

Per últim, respecte aquest tema, Lluís Ros també ha volgut remarcar que la voluntat del consistori és acabar de millorar tota la carretera. Començant pel tram que uneix Palafrugell i acabant pel que arriba a Tamariu. Aquest darrer tram, però, és més complicat per l’orografia del terreny.

El nou aparcament de Llafranc

D’altra banda, un altre dels temes que s’han tractat durant l’entrevista ha estat l’obertura del nou aparcament de Llafranc. En aquest sentit, com avançava la setmana passada el mateix Lluís Ros, està previst que divendres ja estigui obert.

La principal causa del retard en l’obertura es deu a les desavinences amb l’empresa adjudicatària. El regidor d’obra pública de l’Ajuntament de Palafrugell explica quin ha estat el punt clau que ha fet retardar l’obertura.

Per altra banda, un aspecte que també ha aixecat controvèrsia a les xarxes és el fet de la utilitat d’aquesta zona d’aparcament. Lluís Ros ha estat molt clar, serà més útil que el pàrquing de Calella

Més enllà del descontent amb les obres de la carretera de Tamariu , el regidor d’Obra Pública també ha explicat l’estat d’altres obres que hi ha actualment al municipi. Ha parlat de les que afecten als carrers Cervantes, Progrés i Horta d’en Fina. Els trobar

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell
descontent amb les obres de la carretera de Tamariu
Aparcament nou de Llafranc. Tot enllestit per a l’obertura d’aquesta nova zona d’estacionament

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).