Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Desapareguda una dona de 84 anys de Mont-ras

Escrit per a 8 de juliol de 2020

Des de dimarts pels volts de les 16h hi ha desapareguda una dona de 84 anys veïna de Mont-ras. La dona respon al nom de Lucía i des d’ahir a la tarda que no se’n sap res. La recerca es va iniciar ahir al vespre i s’ha reprès aquest matí.

En la recerca hi participen per terra i aire, els Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, ADF i Protecció Civil. Així com voluntaris, que coordina l’ajuntament de Mont-ras.

El dispositiu compta amb els mitjans aeris dels Mossos d’Esquadra i Bombers i també amb la Unitat canina dels Bombers.

La desaparició es va produir a la zona del carrer de la Font i la plaça de l’Església. La zona on ahir es va pentinar i avui se segueix buscant la veïna de Mont-ras.

Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-ras, explica a Ràdio Palafrugell com van anar les tasques de recerca iniciades ahir al vespre.

L’alcaldessa recorda que la dona pateix demència i que es pot trobar desorientada. També explica que habitualment sortia a passejar acompanyada d’algú. La senyora Lucía, informen que en el moment de la desaparició portava un vestit amb flors de color de rosa.

Malgrat que en un primer moment ahir es va demanar que no s’organitzessin batudes per lliure per no afectar els treballs de la unitat canina. Avui a través de les xarxes socials, el consistori ha fet una crida per rebre voluntaris per participar de la recerca de la Lucía.

Segueix la recerca amb batudes de voluntaris

El punt de trobada era el poliesportiu de la població. A més, el missatge remarcava que calia anar-hi equipat per la calor, amb mascareta per aglomeració gent, aigua, calçat i roba còmode, mòbils carregats.

A primer hora de la tarda d’avui dimecres l’Ajuntament ha tornat a fer una nova crida. En aquest cas per fer una nova batuda de recerca en grups entre 8 i 10 persones.

Qualsevol persona que tingui informació al respecte ha de trucar al 609933047 o als Mossos d’Esquadra.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *