Derbi baixempordanès entre el Palafrugell i el Vilartagues

Escrit per el 8 de Març de 2020

• El FC Palafrugell jugarà a les 16 hores un derbi baixempordanès contra el Vilartagues.
  • Els blanc i negres hi arriben després de la victòria de la setmana passada per 6-2 amb el Quart B.

Aquesta tarda, a les 16 hores, el FC Palafrugell es desplaçarà al terreny del Vilartagues per a tal d’afrontar la 23a jornada del 16è grup de Tercera Catalana.

Alex Lluís, un dels entrenadors del FC Palafrugell, considera que el partit d’aquesta tarda amb el Vilartagues serà difícil, no només per les dimensions del camp, sinó pel fet de ser un derbi baixempordanès. El conjunt ganxó fa tres setmanes que perden i en aquests instants se situen en 11a posició a la classificació amb 28 punts.

El Palafrugell afronta aquest partit després de guanyar a casa fa una setmana per 6-2 amb el Quart B. El conjunt blanc i negre necessita sumar els 3 punts, no només per a poder mantenir la condició de segon classificat, sinó per a intentar assolir la primera posició a la classificació, en aquests moments ocupada pel Tordera. El conjunt maresmenc fa diverses jornades que guanyen els partits amb resultats molt ajustats, que segons Lluís, és una oportunitat pels de casa nostra. Ahir van guanyar per 4-2 la Sauleda a casa.

Àlex Lluís afirma que la plantilla està molt implicada amb l’objectiu d’ascendir de categoria a finals d’aquesta temporada. Per part de l’equip tècnic s’està gestionant els descansos dels jugadors per evitar lesions.

La narració d’aquest partit podrà ser escoltada a partir de les 15.45 hores en una nova edició del Futbol a Ràdio Palafrugell.

La Sauleda cau al camp del Tordera

Ahir l‘AD Sauleda va perdre per 4-2 al camp del Tordera, no obstant, va arribar al temps de descans amb un marcador favorable. El conjunt de casa nostra es va avançar al sisè minut amb un gol de Jordi Alsina. Al minut 18, Adrià Molina del Tordera duia el gol de l’empat, però al 27, Erik Giménez de la Sauleda era l’encarregat de portar l’1-2.

A la segona meitat els maresmencs van capgirar la situació amb un gol de Yerlin Tomas Rosario al minut 59 i dos de José Manel Martínez als minuts 74 i 81. D’aquesta manera, els torderencs van poder sumar els tres punts.

La Sauleda en aquests moments ocupa la 16a posició a la classificació amb 15 punts, els mateixos que el Lloret B, pendent del que passi avui al partit que jugarà a les 16 hores a casa seva amb el Celrà, el cuer.