Debut amb victòria del CH Palafrugell

Escrit per el 23 de Setembre de 2019

• Els de Xavier Garcia Balda es van imposar al Club Patí Vic per 2-3 en el primer partit de l’OK Lliga.
  • Ferran Garcia i Pol Vives van ser els autors dels gols palafrugellencs
  • En total, el Vic va provocar 12 faltes i el Palafrugell, 9

Debut amb victòria del CH Palafrugell, després del retorn a l’OK Lliga, a la pista del Club Patí Vic per 2-3.

Al minut 8 del partit, Roger Font del Vic va ser l’encarregat d’inaugurar al marcador. No obstant, al minut 16, arran d’una falta directa, Ferran García del CH Palafrugell va empatar el partit. Pol Vives, quan faltaven 8 segons per arribar al descans, va ampliar la distància al marcador duent l’1-2.

A la segona meitat, Ferran García, també arran d’una falta directa, va dur el tercer gol palafrugellenc al minut 40. Quan en faltaven 4 i mig, el Vic va marcar de nou, però no va evitar que el CH Palafrugell aconseguís sumar els tres punts a la primera jornada.

En aquest sentit, Xavier García Balda, entrenador dels blanc i negres valora molt positivament començar amb una victòria.

Valoracions de Xavier Garcia Balda sobre el partit

El CH Palafrugell se situa en 6a posició a la classificació empatat amb el Girona CH, el CP Taradell, l’Igualada Rigat HC, el CE Noia Freixenet i el Deportivo Liceo.

Aquest dissabte 28 a les 20h el CH Palafrugell rebrà la vista del CH Lloret Vila Esportiva. Un partit en el que espera seguir amb la dinàmica del debut amb victòria sobre el CP Vic.