Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Debat sobre feminisme i poliamor a Palafrugell

Escrit per a 14 de Febrer de 2020

  • Patricia Castro presenta “Sueño contigo, una pala y cloroformo” a la Biblioteca de Palafrugell dissabte a les 12h.

A través de la presentació del llibre “Sueño contigo, una pala y cloroformo” es farà un debat sobre feminisme, poliamor i altres temes a la Biblioteca de Palafrugell. Patricia Castro, l’autora de la publicació, explica els detalls de l’activitat que compartirà amb Cyril Torres.

La jove badalonina d’adopció presentarà un llibre on entren en conflicte l‘amor i els ideals personals. A l’entrevista, la Patricia no només parteix dels orígens del títol. A més, també comparteix els seus referents i les seves inquietuds com a col·laboradora de mitjans culturals. D’altra banda, també conversa del que vol transmetre a través del seu canal de Youtube.

Primer de tot, la Patricia ha explicat d’on provè el títol del llibre. El grup de música Los Chikos del Maíz en tenen la “culpa”.

D’altra banda, a la novel·la ha volgut reflectir diverses històries que ha viscut ella entre el jovent de Barcelona. En aquest sentit, ha posat la mirada en aspectes relacionats amb el feminisme i LGTBI.

La història se centra en dues noies: la relació entre Alexandra i la Júlia. Les dues viuen en una rutina de parella que els hi agradaria canviar, però que no convergeix amb els ideals que defensen.

Crítica social a través de tots els canals

D’altra banda, Patricia Castro s’ha donat a conèixer per la seva vessant feminista i comunista. Mitjançant diversos canals de comunicació intenta fer una crítica de la societat actual.

Per últim, Castro també destaca que la presentació del llibre serà l’excusa perfecte per reflexionar i portar a debat aspectes com el feminisme i el poliamor a Palafrugell. També per fer la crítica social de fets de l’actualitat.

Així doncs, dissabte 15 a les 12h a la Biblioteca de Palafrugell tindrà lloc la presentació de “Sueño contigo, una pala y cloroformo“. Podeu recuperar l’entrevista íntegra de l’Ariadna Ferrer amb Patricia Castro al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *