Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Debat al Museu del Suro sobre el futur urbanístic de la Costa Brava: com ha de ser l’urbanisme del futur?

Escrit per el 15 de Febrer de 2024

  • Hi participarà l’alcalde Juli Fernández; Eduard de Ribot de SOS Costa Brava; i Albert Llausàs del departament de Geografia de la Universitat de Girona.

Diverses personalitats debatran sobre el futur urbanístic a la Costa Brava. Seran l’alcalde Juli Fernández; Eduard de Ribot de SOS Costa Brava; i Albert Llausàs del departament de Geografia de la Universitat de Girona. El debat “Costa Brava, costa esbravada?” serà el divendres, 16 de febrer a les 19 hores al Museu del Suro. És una activitat complementària a l’exposició temporal “Costa esbravada” de Miquel Riera.

Riera explica que hi ha molts reptes de futur com la moderació de l’urbanisme, l’impacte de l’emergència climàtica o, fins i tot, si cal un decreixement.

L’alcalde, Juli Fernández, en va parlar a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell. Destaca que mostrarà la seva visió com a alcalde, però també com a jurista i advocat.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.

Per altra banda, a les 18.30 hores, Miquel Riera farà una visita guiada a l’exposició temporal. Cal reserva prèvia al 972 30 78 25 o per WhatsApp al 618 49 56 40. En parla Laura Requena.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).