Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Martín (Junts): “L’amnistia hauria d’incloure els casos de Carles Ruiz ‘Xarly’ i Mariona Reig”

Escrit per el 10 d'Octubre de 2023

  • David Martín afirma que si les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez la materialitzen, “ningú s’ha de declarar culpable de res”.

Junts per Palafrugell defensa que una possible amnistia per les causes independentistes hauria d’incloure els casos de Carles Ruiz “Xarly” i Mariona Reig. El portaveu del partit, David Martín, afirma que si les negociacions per a la investidura de Pedro Sánchez la materialitzen, “ningú s’ha de declarar culpable de res”.

Junts va portar una moció al ple municipal que “denunciava la persecució judicial de l’independentisme”. Martín explica que ho van fer perquè a Palafrugell “hi ha les dues causes vives”. Afegeix que “s’ha de posar punt final a la persecució de l’independentisme”.

També, van presentar una moció per millorar l’accessibilitat a les platges amb baranes. Va tirar endavant amb el suport de tots els partits i el govern va avançar que estudiaran la proposta per trobar una solució a Palafrugell. Junts va basar-se en els exemples de les platges de Palamós i Sant Antoni de Calonge.

Entre les prioritats del mandat, segons Martín hi ha la solució de la neteja i la falta d’habitatge. Sobre l’habitatge, el govern té previst portar una moratòria dels pisos turístics al ple del mes d’octubre. Junts per Palafrugell no s’hi oposarà d’entrada, però vol estudiar quines condicions hi ha perquè el turisme és important per al municipi.

Sobre el pla de govern, explica que és una posada en comú dels programes electorals del PSC i Som Gent del Poble i que “no han tingut cap sorpresa”. Afirma que alguns dels projectes continuen del mandat anterior, però que “n’hi ha alguns que no poden aturar-se” amb l’entrada del nou govern.

Martín no veu amb mals ulls que la presentació del pla es fes l’endemà del ple. Afirma que el govern pot “fer les rodes de premsa quan vulgui”. Afegeix que hi tenen “bona comunicació”, però que de vegades hi ha alguns aspectes que els coneixen per la premsa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).