Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


David Martín: “Cal congelar les taxes i impostos municipals per al 2023”

Escrit per el 25 d'Octubre de 2022

  • Junts per Palafrugell destaca que “les famílies i les empreses de Palafrugell es veuen afectades per l’increment de costos i s’han d’estrènyer el cinturó. L’Ajuntament ha de fer el mateix”.

Junts per Palafrugell demana que es congelin les taxes i impostos municipals de l’any 2023. L’alcaldable de Junts, David Martín, es mostra contundent, després de conèixer la proposta de l’equip de govern actual sobre l’increment d’aquests.

Afegeix que cal que el consistori assumeixi l’increment dels costos de l’administració i no la població. Destaca que les famílies i empreses estan passant per un moment de dificultat econòmica per l’augment de la inflació en els productes i serveis de primera necessitat.

Martín considera que la solució és “la bona gestió i el sentit comú” per afavorir la reducció de la pressió fiscal sobre les famílies i les empreses del municipi. I així, anar a favor de la ciutadania.

Remarca que aquest plantejament pot ser difícil d’assolir, però no impossible perquè hi ha municipis que sí que ho fan, com per exemple Palamós o Girona. Afegeix que l’única solució passa per a l’afavoriment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació, fent que Palafrugell sigui més atractiu per a la inversió.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).