Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Totes les activitats de primavera a Can Genís

Escrit per el 28 de Març de 2022

  • Els joves disposaran d’un gran ventall d’activitats durant el proper trimestre.

Can Genís presenta un gran ventall de variades propostes per als més joves, amb cursos i activitats durant la primavera. Una vegada més, destaquen els cursos i tallers que fomenten la creativitat, les noves tecnologies i el benestar emocional i personal. Entre les activitats, la majoria són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït.

De cara a aquesta primavera, es contemplen una gran quantitat de cursos i tallers que Can Genís ofereix als joves. Així, hi ha un curs de dibuix i introducció a la pintura; introducció a la il·luminació; impressió 3D; interpretació; cuina creativa; Txikung i un curs de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. En aquest sentit, també cal destacar que el dia 29 d’abril, al pati de Can Genís hi haurà l’activitat “Pintem un mural!” a càrrec de les il·lustradores Montserrat Català, Bruna Valls i Anna Grimal.

Enguany, la música també serà protagonista de les activitats. Així es programen tres concerts. El primer, el 8 d’abril amb l’actuació d’Anna Saez + Akoblats; el 15 de maig serà el torn de Zaynab_BZ +Somebody’s Children i l’11 de juny tancarà aquesta programació Sinopsis Mort. Tots els concerts tindran lloc al pati de Can Genís. Seguint amb l’àmbit musical, es programa l’activitat “Anima’t a ballar”, amb classes de hip hop; i finalment, a la sala d’actes de Can Genís, el dia 7 de maig es farà un Kareoke.

Pel que fa més a l’àmbit social, es farà un curs d’agents joves de salut, una ruta per a la igualtat, la qual tindrà lloc el 7 de maig. També se segueix realitzant una aposta important amb el servei d’assessoria de salut que funciona les 24 hores del dia i que permet un contacte ràpid i directe amb el servei a través del whats app 661312538.

Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a Port Aventura, que serà  el 14 de maig.

Les inscripcions a les activitats, que són amb places limitades, ja es poden consultar al catàleg d’activitats al web de Can Genís.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).