Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Costa Brava Hotels s’acomiada del 2020 arribant a la 30a d’establiments associats

Escrit per el 3 de Gener de 2021

  • Mas del Sol (Vall-llobrega) i Mas Ses Vinyes (Begur) són les darreres incorporacions d’una marca que integra una àmplia gamma d’hotels situats al litoral gironí.
  • Conversem amb Martí Sabrià, gerent de l’entitat, sobre les submarques que engloben la marca turística Costa Brava-Pirineu de Girona.

Costa Brava Hotels s’acomiada del 2020 arribant a la 30a d’establiments associats. A continuació, Ràdio Palafrugell conversa amb Marti Sabrià, gerent de l’entitat. Al llarg de la conversa, ens avança les noves incorporacions i les qualitats que engloben les submarques de la marca turística Costa Brava-Pirineu de Girona.

La marca turística Costa Brava-Pirineu de Girona té la capacitat d’aglutinar una oferta turística variada i de qualitat en un espai molt reduït. Aquesta singularitat, acompanyada d’altres factors, ha permès que aquest indret de la geografia catalana s’hagi convertit en un dels destins més atractius del continent europeu agrupant diverses submarques turístiques, d’entre elles, Costa Brava Hotels. A continuació, preguntem al gerent del grup sobre Costa Brava Hotels i la 30a d’associats.

Meravellós contrast

La diversitat de paisatges que trobem a la demarcació de Girona està perfectament representada dins la marca Costa Brava Verd Hotels (CBVH), ja que compta amb establiments situats al litoral gironí (Costa Brava Hotels), i als Pirineus de Girona i comarques d’interior (Blau Verd Hotels). Tot seguit, Sabrià ens detalla les variacions entre les marques.

A banda de trobar-se molt a prop de les platges i cales més boniques del nostre país i de pobles medievals amb encant, els 30 allotjaments de Costa Brava Hotels ofereixen un ventall molt ampli d’activitats relacionades amb la gastronomia, el senderisme, el cicloturisme, l’enoturisme, la salut i el wellness.

Si bé és cert que les circumstàncies actuals han dificultat l’arribada de visitants estrangers, enguany s’ha produït un augment significatiu del turisme de proximitat al grup Costa Brava Hotels. Alguns han repetit l’experiència, però altres han descobert, fins i tot per primera vegada, els encants d’un territori únic.

En el cas de l’oferta turística de Palafrugell, les famílies hoteleres del territori “han demostrat aquest estiu que tenen més capacitat d’adaptació“.

Noves Incorporacions

Les darreres incorporacions de la marca són Mas del Sol (Vall-llobrega) i Mas Ses Vinyes (Begur), dos establiments 4* que disposen de totes les comoditats i estan ubicats en un lloc estratègic ideal pels amants de la natura: a tocar de les Gavarres i a escassos quilòmetres del mar.

Mas del Sol
Ses Vinyes

Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya

Convé ressaltar que els 14 establiments de Blau Verd Hotels també disposen d’una oferta turística envejable. Qualsevol moment és bo per fer una escapada i gaudir dels magnífics paisatges dels Pirineus de Girona (Garrotxa, Ripollès i Cerdanya) i de les comarques d’interior (Alt Empordà, Gironès i Pla de l’Estany). Cal destacar que tant en el cas de Costa Brava Hotels com el de Blau Verd Hotels, els establiments també proposen escapades de turisme actiu.

Per concloure, el contrast paisatgístic que ofereix el binomi Costa Brava-Pirineu de Girona també és present a la marca Petits Grans Hotels de Catalunya. Aquesta associació hotelera formada per 58 establiments d’arreu del país, recentment ha incorporat fins a quatre hotels de la província. Es tracta de Can Buch (Sant Aniol de Finestres), Can Pico (Pelacalç), Can Bufí (Llagostera), i Palau Macelli (Castelló d’Empúries). Com es pot veure, els nouvinguts són una mostra representativa de la diversitat que trobem al nostre territori. Des de destins de muntanya, passant pels pobles de l’interior fins a arribar als racons més emblemàtics de la Costa Brava.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).