Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Convocat el III Concurs de fotografia digital AVAC

Escrit per el 9 de Juliol de 2022

L’AVAC (Associació de Veïns i Amics de Calella) ha convocat el III Concurs de fotografia digital AVAC. Un concurs amb tres tem`àtiques, totes elles relacionades amb Calella de Palafrugell.

1. Vegetació a Calella
2. Fotografia Nocturna feta a Calella
3. Fotografia lliure feta a Calella


Tres temàtiques, tres premis! Menú per a dues persones en restaurants de Calella, valorat en 75€!

Bases del concurs:

BASES:
1ª PARTICIPANTS: Qualsevol persona, ciutadà, visitant o estiuejant de Calella.

2ª TEMÀTICA: Tres temes:
1. Vegetació a Calella
2. Fotografia nocturna (ha de ser feta a Calella)
3. Lliure (ha de ser feta a Calella)

3ª OBRES: Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres originals, una per a cada categoria, que no hagin estat presentades prèviament en altres concursos, plataformes o qualsevol mitjà digital o imprès. Els participants es responsabilitzaran totalment de ser els únics autors del material presentat, de que no existeixen drets a tercers, així com de tota possible reclamació per drets d’imatge sobre las obres presentades al concurs. No s’acceptaran fotomuntatges.

4ª PRESENTACIÓ: Les obres s’hauran de presentar en format digital JPEG O TIFF, amb el nom de l’obra i l’autor com a nom d’arxiu. Per exemple: Posta de sol_Pere Garcia.

5ª ENVIAMENT: Les obres s’han de presentar mitjançant correu electrònic per cadascun dels temes als que es decideixi participar:
vegetacio@calelladepalafrugell.cat
nocturna@calelladepalafrugell.cat
lliure@calelladepalafrugell.cat

Al cos del correu s’inclourà:
– nom de l’obra
– nom i cognoms de l’autor
– usuari d’instagram si escau
– telèfon de contacte
– correu electrònic
– adreça postal.

6ª DATES CLAU: El termini per presentar les obres és 19 d’agost de 2022. No s’admetran obres presentades amb posterioritat a aquesta data.

7ª PREMI: Els tres guanyadors, un per temàtica, rebran un obsequi que consistirà en un sopar per a dues persones en un restaurant de Calella de Palafrugell.

8ª PARTICIPANTS GUANYADOR: El dictamen del jurat es farà públic el dia 21 d’agost de 2022 i es comunicarà directament per l’organització als premiats per correu electrònic o bé telèfon. Es farà un acte d’entrega de premis el 27 d’agost de 2022 a les 12 del matí al local social de l’Associació.

9ª EL JURAT: El jurat estarà format per quatre membres: Ricardo Herrera, Pere de Prada, M. Dolors Niell, i M. Assunció Regàs. Com a secretària sense vot Laura Millán. S’avaluaran les obres segons criteris objectius de creativitat, composició, qualitat tècnica i en especial per la seva relació amb la temàtica de la convocatòria.

10ª EXPOSICIÓ: Les obres presentades se cedeixen a l’Associació de Veïns i Amics de Calella. Es farà un vídeo amb totes les fotografies presentades i es publicaran a les xarxes socials de l’Associació citant a l’autor de l’obra. Les tres obres guanyadores seran impreses i exposades al local de l’Associació del 27 d’agost al 30 de setembre de 2021.

11ª ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs suposa l’acceptació complerta de totes i cadascuna d’aquestes bases i del dictamen inapel·lable del jurat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).