Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Continua la formació en línia de la Fundació Pla

Escrit per a 1 de Març de 2021

  • Conversem amb Anna Aguiló, directora de la Fundació Josep Pla al voltant de la formació en línia sobre el Josep Pla periodista i escriptor.
  • La Fundació també prepara les activitats presencials de cara a la primavera i estiu.

El passat 21 de gener del 2021 la Fundació Josep Pla adaptava els cursos de l’Aula de Lletres al format virtual. A més, va canviar la dinàmica de la formació, passant-la a enfoncar en l’escriptor palafrugellenc. Es tracta d’una formació en línia, totalment gratuïta, que compta amb el suport de la càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona.

Anna Aguiló, directora de la Fundació, recorda que aquesta formació en línia està dividida en dos blocs. D’una banda, la vessant de Pla com periodista i, de l’altra, la d’escriptor.

Així, des del passat dimarts 23 de febrer ja està disponible el segon dels recursos. Una sessió a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona, David Viñas.

D’altra banda, tot i que les persones interessades es donin d’alta ara, també podran disposar de les formacions passades com recorda Aguiló.

Respecte a les formacions al voltant de tres llibres de l’obra de Josep Pla, aquesta s’enfocarà en El quadren gris, El carrer estret i La vida amarga. Aquest recurs, com destaca Anna Aguiló, no només el volen mantenir de cara al curs vinent, sinó que està previst que s’ampliï.

Programació de primavera

L’arribada de la primavera, però, també portarà que la Fundació Josep Pla recuperi les activitats habituals de l’entitat. Així al seu web ja hi ha les propostes programades pel març, abril i maig.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Anna Aguiló al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *