Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Consulta tota la programació de les Festes de Primavera 2022 de Palafrugell

Escrit per a 23 de Maig de 2022

Ja ha arrencat la programació de les Festes de Primavera 2022 de Palafrugell. Tot i que les festes comencen oficialment el pròxim cap de setmana, els últims dies ja s’han fet alguns dels esdeveniments, com el XXV Campionat Festes de Primavera de pàdel femení, o la presentació del carroussel amb el sopar de colles.

Aquest divendres 27 de maig, però, arrenca el primer dels dos caps de setmana de festes. A les 22.00 h, al recinte firal, es fa un espectacle de llums amb drons amb Flock Drone Art. En commemoració dels 60 anys de les Festes de Primavera, Palafrugell s’il·luminarà amb un espectacle creat per a l’ocasió que permetrà veure al cel figures de grans dimensions, en col·laboració amb el Festival Ítaca.

I dissabte 28 de maig s’han programat quatre actes culturals destacats. Per començar, a les 17h, s’inaugurarà el mural dels 60 anys de les Festes de Primavera, a la paret de l’antiga biblioteca. És una actuació artística Roc Blackblock emmarcada en el projecte Murs de Bitàcola que pretén recuperar i reivindicar la memòria col·lectiva de cada comunitat o poble a partir de murals que reprodueixen fotografies o imatges històriques de l’espai on es realitzen.

Posteriorment, hi ha un triple esdeveniment al pati de la biblioteca. A les 18h, una taula rodona sobre la cultura popular i tradicional entorn les Festes de Primavera. A les 19h, es presenta el llibre Fesolines, de Mar Molero. I a les 19.30, Ràdio Palafrugell organitza el seu primer esdeveniment dins la programació de les Festes de Primavera. Serà un micròfon obert a persones vinculades a les festes que debatran sobre el nostre esdeveniment festiu més important.

Aquesta és la programació prevista per aquesta setmana. La setmana següent tindran lloc molts altres esdeveniments, que culminaran amb el Carroussel Costa Brava diumenge 5 de maig a a tarda.

Podeu consultar tota la programació completa de les Festes de Primavera 2022 de Palafrugell al següent enllaç: https://www.palafrugellcultura.cat/pujades/files/PROGRAMACI%C3%932%281%29.pdf.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *