Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Conferències entorn la convivència en un món divers

Escrit per el 9 de Gener de 2020

  • Les jornades tindran lloc els dies 18 i 19 de gener a l’auditori del Museu del Suro.
  • La inauguració anirà a càrrec del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

Marc Casanovas, president de l’Associació Els Trompats explica a Ràdio Palafrugell els detalls de les jornades “Llavors de Convivència” que han organitzat des de l’entitat. Aquestes jornades, com ha explicat Casanovas, seran una sèrie de conferències entorn la convivència en un món divers.

Aquestes jornades al voltant de la diversitat tindran lloc el proper 18 i 19 de gener a l’auditori del Museu del Suro de Palafrugell. Marc Casanovas explica que aquestes jornades són la continuació de Manifest, una acció que van presentar abans de Festes de Primavera.

De fet, aquest també va ser el lema que van fer servir durant el Carroussel Costa Brava. Un lema i una temàtica que va ser aplaudida per la gran majoria de persones. No obstant això, també hi va haver gent que els va faltar al respecte.

El passat 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista, van decidir fer públic el que els hi havia passat. A més, arran d’aquells incidents, van decidir que havien de fer alguna cosa més. Així va néixer la idea de fer aquesta jornades de convivència. Les conferències tenen la voluntat de generar debat crític sobre un tema que genera molts problemes.

Chakir El Homrani inaugurarà les jornades

Llavors de Convivència es desenvoluparan durant tot el dia del 18 de gener i el matí del dia 19. En aquest sentit, la jornada inaugural començarà amb conferència a càrrec del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

A més, també es comptarà amb la presència de Daniela Ortiz, una activista peruana “sense pèls a la llengua” com la defineix Marc Casanovas.

D’altres protagonistes que passaran per aquestes dues jornades de “Llavors de Convivència” són Carme Fenoll o Mar Vergés. En aquest sentit, també es posarà el focus sobre l’esport i la cultura com a influents a l’hora de la convivència.

El diumenge, per finalitzar les jornades, hi haurà la projecció del documental Negre de merda. A continuació tindrà lloc una taula rodona per debatre el que hagi suscitat l’audiovisual. Així doncs, Els Trompats organitzen aquestes conferències entorn la convivència en un món divers per tancar els actes entorn Manifest.

conferències entorn la convivència en un món divers.
Programa de Llavors de Convivència

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).