Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Conclou el Cicle de Concerts de Tardor a l’auditori del Museu del Suro amb el Concert de Nadal

Escrit per a 5 de Desembre de 2019

  • En motiu de la cloenda, parlem amb Rimma Khismatulina, coordinadora de l’associació de Joventuts Musicals de Palafrugell i una de les tres protagonistes d’aquest darrera actuació

La Rimma ens informa que aquest any han tingut l’oportunitat d’ampliar la programació i també de gaudir d’un espai tant especial com és l’auditori del Museu del Suro per realitzar els concerts.

Per l’entitat de Joventuts Musicals, l’associació organitzadora d’aquests actes, han estat uns concerts molt especials i la cantant s’ha mostrat molt agraïda amb el mateix equip cultural per la seva participació.

El passat octubre es va fer el primer concert, el segon durant el novembre i el tercer i últim és aquest proper dissabte dia 7 a les 18h. El programa és el següent: la primera part serà protagonitzada per clàssics de Mozzart, Berling, Offenbach, Puccini, etc., i la segona per cançons nadalenques per així donar la benvinguda a aquesta temporada de l’any tant festiva.

La valoració d’aquests dos concerts anteriors ha estat molt bona, la cantant ens explica que el públic ha respost molt bé i de manera molt agraïda. Estan molt satisfetes per la feina feta i volen que aquest últim concert vagi de la mà amb aquesta brillant tasca realitzada fins ara.

Les estrelles del darrer concert fan molt bon equip

Les cantants són, ella mateixa, Rimma Khismatulina com a mezzosoprano, l’Eva Ribas com a soprano i al piano hi trobarem l’Anna Balvak.

Per celebrar aquest vincle amb el Museu del Suro i el final d’aquests tres actes, es farà un tastet de pica-pica nadalenc pel públic. L’associació convida a assistir-hi a tothom qui vulgui acomiadar el cicle i el mateix 2019.

Si voleu escoltar l’entrevista completa ho podeu fer en el següent arxiu:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *