Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Concert d’Álvaro Toscano a l’església de Calella

Escrit per a 27 de Juliol de 2022

Álvaro Toscano, intèrpret de guitarra clàssica, ens visita dins dels 39è Cicles de Concerts d’Estiu Joventuts Musicals de Palafrugell actuarà avui dimecres dia 27 de juliol a les 20.00 hores.

L’Álvaro és de Còrdova i arriba a Palafrugell per fer el seu concert titulat “Vistas al mar”. Les cançons que ell tocarà han estat compostes per autors que tenen una relació amb el mar i aquest és el fil conductor del seu concert.

Ens interpretarà cançons del compositor català Fernando Sor, també cançons catalanes com “El Noi de la mare”, “El testament d’Amèlia”, “La cançó del lladre” i altres cançons dels autors Francisco Tárrega, Joaquín Rodrigo i Astor Piazzolla.

La seva històrica comença als seus dotze anys formant-se en el Conservatori Superior de Música de Córdoba i Sevilla. Va continuar el seu camí millorant els seus estudis de música en el Centre Caterina Augusta de Madrid.

Ha guanyat força premis; en el de 2019 va guanyar el primer premi de Juventudes Musicales de España. Aquests guardons li han permès arribar a fer molts concerts a Catalunya, a Espanya i fins i tot arribar a Chicago, Sarajevo, Suècia, Nova York…


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *