Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comencen les obres de millora de l’Skatepark de Palafrugell

Escrit per a 5 de Febrer de 2021

  • L’equipament es renova oferint noves rampes i possibilitats als usuaris.

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de la primera fase de construcció de l’skatepark de Palafrugell. Les obres es desenvoluparan per actualitzar i millorar l’actual instal·lació que hi havia fins ara. La reforma té lloc a la parcel·la que es troba situada a la zona d’esbarjo entre els carrers Fermí Vergés, Rambla de Ramir Deulofeu i Avinguda Garcia Lorca.

Aquest projecte inclou la construcció de diversos mòduls de formigó, que substituiran als que hi havia fins ara que eren de fusta, evitant així les despeses de manteniment i els possibles desperfectes. Aquesta actuació permetrà obtenir noves rampes i noves possibilitats de cara als usuaris. Els blocs es col·locaran a diferents alçades per a destinar-los a la pràctica d’skating amb una major seguretat.

L’objectiu és que estigui dissenyat amb la intenció de satisfer les necessitats de tota la gent que vulgui practicar skating, des del nivell principiant fins al nivell més avançat. D’aquesta manera serà un equipament pensat i destinat a una ampla franja d’edats. Podrà ser utilitzada des dels més joves que comencen a practicar aquest esport fins als més grans.

Així, un cop finalitzi la totalitat de l’obra, que es realitzarà en dues fases, Palafrugell disposarà d’un skatepark amb una superfície total de 1.250 metres quadrats. El termini d’aquestes tasques és de 6 setmanes i el cost de la primera fase del projecte és d’uns 36.000 euros aproximadament. Així ens ho deia al nostre espai matinal el regidor d’obra pública de l’ajuntament, Lluís Ros.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *