Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comencen les inscripcions de les activitats dirigides de la piscina

Escrit per el 4 de Setembre de 2023

  • El 5 de setembre s’obre el període d’inscripció pels abonats i el 7, per a tothom.

Comencen les inscripcions de les activitats esportives dirigides a la piscina municipal del curs 2023-24. El 5 de setembre s’obre el període d’inscripció pels abonats i el 7, per a tothom. En tots els casos, l’últim dia és el 28 de setembre. L’alumnat que va cursar alguna activitat el curs anterior, ja va tenir un període d’inscripció prioritari el mes de juliol.

Per fer la inscripció, cal omplir la fitxa i fer el pagament amb targeta de crèdit o amb el codi de barres, mitjançant una plataforma de pagament de laCaixa. El procés s’ha de fer dins del període d’inscripció. D’aquesta manera, l’alumne tindrà una assegurança mèdica mentre duri l’activitat dirigida.

Les activitats tenen quotes trimestrals, d’octubre a juny, amb renovació automàtica per qui no es doni de baixa dues setmanes abans d’acabar el trimestre. Com a excepció, hi ha les activitats aquàtiques prepart i postpart i la preparació física.

Com a novetat aquest any, a part de l’oferta habitual dels cursos, s’incorpora la natació de domini per a adults, de matronatació i d’activitats gimnàstiques a la sala polivalent. Els cursos començaran la primera setmana del mes d’octubre i tenen places limitades.

Les activitats “Aprendre a nedar”, “Domini del medi aquàtic” i “Natació esportiva” es distribueixen amb nivells. Entre els 3 i 5 anys, hi ha els nivells blanc i groc per a “aprendre a nedar” i taronja i lila en el “domini del medi aquàtic”. Dels 6 als 11 anys, joves i adults hi ha els nivells blanc, groc, taronja i lila a “aprendre a nedar”, verd i blau a “domini del medi aquàtic” i plata, vermell i negre a la “natació esportiva”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).