Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comencen els canvis de circulació per les obres de l’avinguda d’Espanya

Escrit per a 18 de Setembre de 2023

  • Els carrers Ample, del Daró, de la Creu Roquinyola i de Frederic Martí i Carreras han canviat la circulació amb zones de doble sentit.

Aquest dilluns han començat els canvis de circulació per les obres del desdoblament de l’avinguda d’Espanya. Els vehicles que hagin de circular pels carrers Ample, del Daró i de la Creu Roquinyola hauran de fer-ho diferent. És la principal afectació de les obres.

En comptes d’accedir-hi des de l’avinguda d’Espanya, ara caldrà passar per la rotonda de la plaça d’Europa, accedir al passeig del Migdia i, des d’allà, baixar per carrer de la Rajola, fins al carrer de Frederic Martí i Carreras, que és una zona de doble sentit de circulació.

Part dels carrers Ample, del Daró i de la Creu Roquinyola també són de doble direcció per permetre l’accés del veïnat, en els comerços i l’estadi.

En canvi, els vehicles que han de circular per l’avinguda d’Espanya sense entrar a Palafrugell, ja ho fan pel nou traçat que s’ha asfaltat recentment. Els canvis s’havien de fer la setmana passada, però no es va fer perquè calia acabar l’asfaltatge. Durarà, almenys, fins Nadal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *