Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comencen els canvis de circulació a la carretera vella de Calella de Palafrugell

Escrit per a 6 de Juny de 2022

 • Aquesta setmana comencen els treballs per aplicar els canvis de circulació a la carretera vella de Calella de Palafrugell.
 • S’allargaran dues setmanes, i es faran per fases

Aquesta setmana comencen els treballs per aplicar els canvis de circulació a la carretera vella de Calella de Palafrugell. S’allargaran dues setmanes, i es faran per fases, començant per la pintura del terra i continuant amb la col·locació dels elements per controlar la manera com passen els cotxes, així com les senyals.

En parla a Ràdio Palafrugell el regidor de mobilitat, Pau Lladó.

Lladó creu que els primer dies i al llarg de l’estiu es poden generar dificultats perquè els canvis són radicals. Però assegura que dedicaran personal de la policia a informar-ne.

La carretera vella que uneix Palafrugell amb Calella de Palafrugell passarà a tenir un únic sentit de circulació en el seu tram central a partir d’aquest proper estiu. L’objectiu principal pel qual es realitza aquesta intervenció des del Departament de Mobilitat de la Policia Local té a veure amb la perillositat que presenta aquesta carretera secundària, en la qual hi transiten prop d’un miler de vehicles diaris durant els mesos d’estiu.


Opinions dels lectors
 1. Rafa Dominguez   On   15 de Juliol de 2022 at 9:28

  Tremendament lamentable l’actuació a la carretera vella.
  El que han fet es un bon nyap, només cal donar un vol per adonar-se’n.
  Si cal més seguretat poden posar un radar de velocitat, pintar amb lí nia continua o altres mesures no que no malmetin el paissatje.
  LA CARRETERA VELLA ES PATRIMONI PAISAGÍSTIC UNIVERSAL!!!!
  I aquests senyors del consistori encara no sé si ho saben…

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *