Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença l’Off Festival a Palafrugell

Escrit per a 13 de Setembre de 2019

  • Aquesta és la 14a edició de l’Off Festival que porta el jazz a diversos locals de restauració de Palafrugell
  • 8 establiments del municipi amenitzaran els caps de setmana amb jazz i gastronomia fins l’arribada del Festival de Jazz Costa Brava

Avui comença l’Off Festival a Palafrugell i a tots els nuclis de platja de la vila. Per 14è any torna aquesta proposta que trasllada la música de jazz als locals de restauració del municipi amb tapes, sopars, copes i música. Una proposta musical acompanyada de gastronomia que s’allargarà fins el proper 5 d’octubre

Primer de tot, l’Anna Teixidor, de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) ha posat en antecedents de com va néixer l’Off Festival. Així, ha explicat que el festival va començar per omplir el buit que hi havia entre l’Street Jazz i el Festival de Jazz Costa Brava.

Així doncs, amb aquests 4 caps de setmana d’Off Festival, sumats als dos previs de l’Street, s’aconsegueix crear aquest fil conductor al voltant del jazz a Palafrugell. A més a més, també serveix per atraure el turisme un cop acaba la temporada d’estiu.

4 setmanes d’Off Festival

Així, avui divendres comença l’Off Festival, a les 19:30h amb el concert de Mogari Jazz Grup al pati de la Fonda Estrella. El següent concert serà l’endemà, dissabte 14 de setembre amb R4 Jazz Trio a les 12h al Funky Pizza. D’altra banda, el divendres 20 i el dissabte 21, s’ha programat respectivament els Quartet Minvant (Frankfurt Gretel a les 21.30h) i Íngrid i Llorenç (Hotel Terramar a les 21.00h).

El darrer cap de setmana de setembre, a l’Hotel Tamariu divendres 27 a les 21.00 hores actuaran el grup Jazz de Copes Trio &  Érika Gómez. A més, dissabte 28 a l’Hotel Llevant, R4 Jazz Trio. Tancaran l’Off Festival el divendres 4 d’octubre les actuacions de Joko Jazz Soft Swing al Frankfrut Gretel a les 21.30h i de Joan Rubau Trio a l’Hotel Sant Roc el dissabte 5 d’octubre a les 12 del migdia.

Per tant, enguany s’ha aconseguit que en els 4 caps de setmana que dura el festival no hi hagi més d’un concert. Un fet, que com recorda l’Anna Teixidor, no va passar l’any passat.

Tancarà aquesta etapa de concerts de jazz a Palafrugell, el 25è Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre. Podeu consultar la programació detallada de l’Off Festival i del 25è Festival de Jazz Costa Brava a l’enllaç.

Entrevista íntegra amb Anna Teixidor, de l’IPEP

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *