Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença la segona edició de l’FPO dual en socorrisme aquàtic i natació el 8 de gener

Escrit per el 29 de Desembre de 2023

  • Queden les últimes places lliures i les inscripcions es tancaran abans d’acabar el mes de desembre.

El 8 de gener començarà la segona edició de l’FPO dual en socorrisme aquàtic i tècnic de natació. Queden les últimes places lliures i les inscripcions es tancaran abans d’acabar el mes de desembre. El programa combina la formació professionalitzadora amb l’experiència laboral pràctica, un contracte de formació en alternança i un sou bàsic.

El programa va dirigit a joves entre 16 i 29 anys i els majors de 29 que formin part de col·lectius prioritaris que determini l’organització de la formació. Hauran d’acreditar un bon nivell de natació, els estudis, fer una entrevista personal i estar inscrits al SOC.

El programa de l’FPO dual es dirigeix, especialment, a les persones en situació d’atur, sense qualificació o amb un nivell formatiu bàsic per tal que rebin un certificat de professionalitat i puguin continuar en el mercat laboral.

Durarà tot el 2024 i l’alumnat farà les classes a les aules de Can Genís i a la piscina municipal de Palafrugell els matins. En parla Carme Ramírez del SOMI.

Rebran les dues titulacions oficials que consisteixen en els certificats de professionalitat de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques i el d’Activitats de natació. També, tindran la possibilitat d’inscriure’s al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Les inscripcions es poden fer fins a acabar el mes de desembre. Per a més informació, es pot trucar al 672 37 16 90.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).