Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el judici de l’home que va matar el seu germà a Palafrugell el 2018

Escrit per a 8 d'Abril de 2021

  • La defensa sosté que ambdós van barallar-se i que l’acusat no volia matar-lo, però el fiscal hi veu venjança

Ahir a l’Audiència de Girona va començar el judici contra l’acusat de matar el germà a cops de crossa a Palafrugell el 24 d’agost del 2018. El judici es va iniciar amb la tria del jurat popular que van escoltar les tesis de les dues parts.

Per la seva banda, el fiscal demana 14 anys i 10 mesos de presó per un homicidi amb els agreujants d’abús de superioritat i parentiu. També sosté que el processat va clavar una pallissa “brutal” a la víctima amb cops “precisos” al cap.

D’altra banda, la defensa argumenta que l’acusat no tenia intenció de matar el germà, que el dia dels fets estava afectat pel consum de drogues i alcohol. A més, sosté que va actuar en legítima defensa i que el va colpejar durant un arravatament.

És previst que l’acusat declari divendres i que el jurat es retiri a deliberar dilluns vinent. Segons recull l’escrit d’acusació del fiscal, entre la una i les quatre de la matinada del 24 d’agost del 2018 es va produir una “forta discussió” entre els dos germans, durant la qual la víctima va decidir anar a l’habitació per evitar que anés a més. L’acusat i la víctima tenien historial d’addicció a l’alcohol i a les drogues i malalties.

El judici que es va iniciar ahir havia de tenir lloc el passat novembre del 2020. No obstant això, es va suspendre per la situació sanitària de la passada tardor.

Imatge de portada: M.López – El Punt Avui


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *