Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Com s’ha preparat l’Escola de Música?

Escrit per a 9 de Setembre de 2020

  • Rita Ferrer explica els protocols que han establert per oferir classes segures.

L’inici del curs escolar també comporta la tornada de les activitats més enllà de l’horari lectiu, les conegudes com extraescolars. A Palafrugell una de les que aglutina a més infants i joves és l‘Escola de Música que afronta aquest nou curs amb un nombre similar d’alumnes. La director Rita Ferrer ens explica com s’ha preparat l’Escola de Música davant de la situació marcada pel COVID.

La feina feta durant tot el mes d’agost ha permès a l’Escola de Música de Palafrugell arribar al mes de setembre amb els deures fets. Així, ja tenen enllestit el protocol d’obertura que afecta totes les persones que tenen contacte amb l’escola i els diversos espais.

Un dels aspectes que està portant més mal de caps a nivell educatiu és com reduir grups sense comptar amb els espais suficients. En aquest cas, el fet que l’Escola de Música pugui comptar amb l’edifici de l’Energia és un avantatge. Rita Ferrer destaca que els permetrà reduir el nombre d’alumnes per aula, a un màxim de 10.

Respecte l’alumnat d’instruments de vent i cant, des de l’Escola han adquirit mampares per separar els i les professores de l’alumnat. Tota una sèrie de protocols que els ha portat molta feina i que també té en compte les entrades i sortides dels infants.

Un nombre d’alumnes similar al dels últims anys

D’altra banda, la pandèmia de la COVID-19 està portant que hi hagi reticències a portar els infants a les escoles. No obstant aquestes veus, Rita Ferrer remarca que no poden parlar de davallada. Tot i que sí que han observat que moltes famílies han esperat a darrera hora a apuntar-hi la mainada.

Així, després de la feinada en l’elaboració dels protocols, la directora de l’Escola de Música de Palafrugell també garanteix que la formació es durà a terme com qualsevol altre any.

A través de Rita Ferrer hem conegut com s’ha preparat l’Escola de Música per afrontar aquest nou curs enmig del COVID. Podeu recuperar l’entrevista al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *