Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


CobosMika Company estrena dos espectacles a Palafrugell

Escrit per el 2 de Març de 2024

  • Presentaran “RaraTerra” i “The blue dialogue” dissabte al vespre al Teatre Municipal.

CobosMika Company estrena dos espectacles a Palafrugell el dissabte, 2 de març a les 20 hores. Presentaran “RaraTerra” i “The blue dialogue” al Teatre Municipal. Ja es poden comprar les entrades en línia amb un preu de 8 euros.

Els protagonistes de “RaraTerra” se situaran en un paisatge contemporani. La llum d’un dispositiu mòbil il·luminarà la foscor d’un hospital bombardejat. Hi haurà la descoberta de l’altre, el plaer d’observar i ser contemplat. Els protagonistes de l’espectacle se situen en una comunitat matriarcal ambigua. Sobreviuen i conviuen en sensacions contraposades. Hi actuaran els ballarins de SEEDs Company, la companyia jove. La coreografia és d’Anna Hierro i Laia Duran de l’Hotel Col·lectiu Escènic.

Per altra banda, presentaran “The blue dialogue” que investiga les textures del cos, la contextualització teatral amb un joc coreogràfic i rítmic. També hi haurà objectes, la veu i efectes visuals. Hi ballaran els ballarins de SEEDs Blue amb la coreografia de Carla L. Sisteré.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).