Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cine Club Garbí presenta El Padre al Teatre Municipal de Palafrugell

Escrit per a 15 de Gener de 2021

  • El film encapçala la cartellera d’aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Palafrugell.
  • A continuació, l’Àlex ens presenta el film i als seus protagonistes, Anthony Hopkins i Olivia Colman.
  • Es tracta d’una de les pel·lícules més premiades de l’any 2020.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Aquest matí hem comptat amb la col·laboració d’Àlex Cebollero per presentar-nos El padre (The Father). El film que encapçala la cartellera d’aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Palafrugell, gràcies al Cinema Club Garbí.

En primer lloc, El padre és dirigida per Florian Zeller. A continuació, l’Àlex ens presenta el film i als seus protagonistes, Anthony Hopkins i Olivia Colman.

El film es tracta d’una de les pel·lícules més premiades de l’any 2020, tant per les actuacions dels protagonistes com per millor pel·lícula, millor guió i millor director.

Florian Zeller, novel·lista i dramaturg francès, està considerat com un dels més grans escriptors de teatre del moment. Amb El padre, com una de les millors obres teatrals de la dècada.

Descrita pel director com un thriller, amb un plantejament peculiar, que a poc a poc es converteix en un drama familiar. A continuació, l’Àlex Cebollero ens fa una sinopsi dels personatges.

Una pel·lícula que necessita la “complicitat de l’espectador” i que podrem gaudir aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Palafrugell.

D’entre els personatges, l’Àlex destaca la trajectòria cinematogràfica de l’Anthony Hopkins, guanyador d’un Oscar.

D’altra banda, Olivia Colman, una de les protagonistes de The Crown. Qui també l’any 2018 va guanyar un Oscar, fent així de El padre, un film destacable de la cartellera del Cinema Club Garbí.

Tot seguit, l’Àlex Cebollero realitza una comparació entre Falling – en cartellera els darrers mesos al Teatre – i The father.

Per últim, Cebollero ens recorda els horaris de cartellera. Divendres a les 19 h, dissabte amb dues sessions; la primera a les 16 h, i la segona amb versió original (subtitulada) a les 19 h. Respecte a diumenge, dues sessions també; la primera a les 16 h i la segona a les 19 h.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *