Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cine Club Garbí presenta “El inconveniente” al Teatre Municipal de Palafrugell

Escrit per a 29 de Gener de 2021

  • Un film espanyol de comèdia i drama que inclou una història basada en fets reals.
  • A continuació, l’Àlex Cebollero ens presenta el film de Bernabé Rico nominat a tres premis Goya.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Aquest matí hem comptat amb la col·laboració de l’Àlex Cebollero per presentar-nos El inconveniente. El film el podem veure aquest cap de setmana al Teatre Municipal de Palafrugell, gràcies al Cinema Club Garbí.

Font: FilmAffinity.com

D’entrada, l’Àlex Cebollero ens presenta el film espanyol de comèdia i drama, que inclou una història basada en fets reals.

El seu director sevillà, Bernabé Rico, de trenta-vuit anys d’edat, ha estat nominat als premis Goya com a millor director novell amb El inconveniente. Així com ambdues protagonistes, la Juana Acosta (millor actriu de repartiment) i la Kiti Mánver (millor actriu principal).

A continuació, l’Àlex Cebollero fa una sinopsi de la pel·lícula, on ens assegura que amb El inconveniente, viurem “riures, somriures i llàgrimes”.

Una de les protagonistes, la Kiti Mánver, és una figura referent al país en el cinema i teatre. Una actriu que acumula diversos èxits de taquilla i alhora ja té un Goya de l’any 1991.

Al seu costat, Juana Acosta, una actriu de quaranta-quatre anys de doble nacionalitat espanyola i colombiana. També amb una trajectòria referent en el món del cinema.

D’altra banda, com a actors secundaris, trobem en el film nominat a tres Goyas a José Sacristán i Carlos Areces.

Per últim, recordem els horaris: avui divendres a les 19.00 h. D’altra banda, dissabte i diumenge, a les 16.00 h i 19.00 h ambdós dies.

Finalment l’Àlex Cebollero ens avança la programació per al 5, 6 i 7 de febrer, si les mesures ho segueixen permetent, amb motiu del centenari de la primera projecció pública de Charles Chaplin amb The Kid, “El chico”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *